Как да стана дилър?

Свалете Mozilla Firefox ТУК
ако имате проблем със сайта

тел. +359 2 920 94 70  
моб. +359 884 123 050  


Как да стана дилър?

Желаете ли да разширите гамата от продукти, които предлагате?
- Възползвайте се от възможностите, които могат да се открият пред Вас с ‘Toolpak’

Начало:

Стани дилър на ToolpakРегистрирането на онлайн сметка е бързо и лесно.Това е първата крачка, която трябва да направите, за да станете наш дилър. Онлайн
магазина на ‘Toolpak’ ще ви гарантира бърза и лесна работа. Сами ще се уверите в предимствата на това да имате онлайн сметка.

Информация за Вас:

За да се присъедините към дилърската мрежа на ‘Toolpak’, Вие трябва да предоставите възможно най-много информация за Вашата сфера на дейност, както и вижданията Ви за внедряване на консумативите на ‘Toolpak’ във Вашия бизнес. Трябва да споменете района, който желаете да обслужвате, както Вашия адрес на обекта, в случай, че има такъв. След изпращането на тези данни до нас, ще получите отговор в рамките на 24 часа. До тук приключва Вашият ангажимент към нас.
 
Какви условия предлага ‘Toolpak’:

Както сами ще се уверите в процеса на работа, Вие ще получавате непрекъсната техническа подкрепа от страна на нашия екип. Актуални промени в цените, промоции, разпродажби, нови продукти и други ще се пращат ежеседмично на Вашите електронни пощи. Ще бъдете снабдени с пълна дилърска ценова листа, както и с дилърски цени в онлайн изданието www.toolpak.bg, където ще може да заявявате поръчките си онлайн. Обърнете внимание, че ‘Toolpak’ не продава продуктите си на крайни клиенти, работи се единствено с дилъри. Това прави Вашата възможност за развитие необятна. Единственият начин, по който краен клиент може да закупи продукт на ‘Toolpak’ е чрез онлайн изданието www.toolpak.bg. ‘Toolpak’ не задължава своите дилъри да правят количествени покупки, за да получават процента отстъпка. Отстъпките са твърди за всички продукти, като същевременно при поръчка на по-големи количества покупната стойност ще е по-ниска от стандартната. Ценовата политика на ‘Toolpak’ позволява различни отстъпки за различните по вид артикули. Всеки продукт е в дадена ценова категория. Отстъпката зависи от кода на продукта. Това прави всеки един артикул на ‘Toolpak’ достъпен и гъвкав в ценово отношение. Ние предлагаме демонстрации на място на нашите продукти. По Ваше желание, винаги може да се уверите в качеството на предлаганите консумативи и аксесоари. ‘Toolpak’ не дава писмена гаранция за своите продукти, както и не отдава последните на консигнация.


В случай, че информацията посочена по-горе не е достатъчна, винаги може да се  свържете с нас на тел. +359 2 920 94 70, 71 или моб. +359 884 123 050 !!!


категории


информация


абонамент

Абонирайте се напълно безплатно за нашия бюлетин включващ информация за нови продукти и намаления на цените

въведете вашият e-mail

моята кошница